Tuesday, November 1, 2011

Result Result Result


    Umm.. Result.. sememang nye kalau dengar perkataan result tu memamng mendebarkan ye. tak kira lah result ape2 pn.. haa result test lesen kereta ke.. result memasak bagus ke tak ke.. tak pun result psl org nk gtau kita ke.. aaa... mcm2 result lah kan ada.. tapi ni result paling mendebar kan buat masa ni pasal result final exam aritu... wah2.. setelah sekian lama... akhirnye 4 nov.. result final exam uitm akan keluar... boleh kata result is coming around the conner lah (aha btul ke tak tataw ni sy eja.. harap2 betul lah) :P



     Ya Allah.. Semoga kami akan mendapat keputusan yg baik dan cemerlang untuk result final exam ini... em doa kan sy dan kawan2 semua dapat keputusan yg baik ye.. juga bagi kwn2 yg tengah belajar dan nak exam dah ni.. semoga berjaya. buat yg terbaik.. jd yg terbaik dr yg terbaik.. "Study Smart not Study Hard.." hee suka ayat nie.. huhu.. Ape2 pn.. insyaAllah boleh buat.. ape yg penting.. jangan lupa sembahyang dan berdoa.. juga mengaji.. kerana sesunggunya ape yg kita baca Quran sekarang ni akan menjadi perantara kita semasa hari kita di hitung kelak..